Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Online marketing

Haal het maximale uit je website of webshop door online marketing

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van doelgerichte betaalde social media- en Google Ads-campagnes, waaronder het genereren van waardevolle leads via LinkedIn. Dit stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat jouw website of webshop niet alleen opvalt, maar ook directe omzet genereert.

Onze werkwijze

 1. Doelstellingen en Doelgroep
  We beginnen met het definiëren van duidelijke doelstellingen voor de advertentiecampagne. Wat willen we bereiken? Daarna identificeren we de juiste doelgroep om te bereiken.
 2. Platformselectie
  We kiezen de geschikte advertentieplatforms op basis van de doelstellingen en doelgroep. Bijvoorbeeld Google Ads, Meta Ads of LinkedIn.
 3. Nu zijn wij
  In deze cruciale derde stap, nemen wij het voortouw en gaan we aan de slag om jouw online marketingdoelen te verwezenlijken. Terwijl jij je volledig kunt concentreren op waar je goed in bent, nemen wij de verantwoordelijkheid voor jouw online leadgeneratie.
 4. Optimalisatie en Rapportage
  In deze essentiële fase gebruiken we gegevens om onze aanpak voortdurend te verbeteren, ongeacht het gekozen platform. We analyseren resultaten, optimaliseren campagnes en blijven communiceren met transparante rapportages. Het doel is om samen met jou de beste resultaten te bereiken.