Skip to content Skip to footer

Eigenaar & sales

Hidde Verhoog

Mijn naam is Hidde Verhoog, en ik wil graag mijn reis met je delen. Als afgestudeerd grafisch vormgever en toerismemanager, heb ik sinds 2020 mijn creatieve reis ondernomen, maar altijd in combinatie met andere werkzaamheden. Het was een reis die op een laag pitje stond, met hier en daar wat klussen. Maar volledige toewijding ontbrak.

Mijn laatste baan bracht me naar een boeiende rol als marketingmanager voor het zakelijk toerisme in de provincie Friesland. Hier heb ik belangrijke ervaring opgedaan, zowel nationaal als internationaal. Het was een periode waarin ik waardevolle tools ontwikkelde om mijn toekomst als ondernemer te beginnen.

Toen ik deze baan verliet, wist ik het zeker: mijn roeping lag in het ondernemerschap. Ik wilde mijn opgedane kennis en ervaring ten volle benutten. 

Mijn doel is duidelijk: ik wil niet alleen prachtige digitale producten creëren voor mijn klanten, maar ik wil verder gaan dan dat. Ik wil zaken tot stand brengen die écht het verschil maken, die leiden tot meer omzet en meer klanten. Het gaat niet alleen om het maken van een website, een webshop of een social media post. Het gaat om het creëren van oplossingen die bedrijven helpen te groeien.

Te vaak zie ik online bedrijven met zoveel potentieel, maar met een teleurstellende online aanwezigheid. Daar wil ik verandering in brengen, stap voor stap.

IMEX Frankfurt – 2023

Contactformulier