Skip to content Skip to footer

Bakkerij Siesling

Website + Logo voor Bakkerij Siesling in Franeker

Bakkerij Siesling, gevestigd in het pittoreske Franeker, is al generaties lang een gewaardeerde naam in de gemeenschap. Hun brood en banket zijn niet alleen voortreffelijk van smaak, maar ook een ware ambachtelijke ervaring. Toen Bakkerij Siesling bij ons kwam met de wens om hun online aanwezigheid te verbeteren, hebben we met enthousiasme de uitdaging aangenomen om hun authentieke identiteit online tot leven te brengen.

Website: Traditionele Warmte Ontmoet Moderne Toegankelijkheid

Onze eerste taak was het ontwerpen en ontwikkelen van een website die de traditionele warmte van Bakkerij Siesling weerspiegelde, terwijl deze tegelijkertijd modern en toegankelijk was voor hun klanten. We wilden een online ruimte creëren waar de heerlijke geuren en smaken van de bakkerij tot leven kwamen.

Het resultaat was een prachtige website die niet alleen de rijke geschiedenis van de bakkerij benadrukte, maar ook de smakelijke producten in de schijnwerpers zette. Klanten konden nu moeiteloos het assortiment bekijken, bestellingen plaatsen en op de hoogte blijven van speciale aanbiedingen en evenementen.

www.bakkersiesling.nl

Website & Logo ontwerp
Websitewww.bakkersiesling.nl/BrancheDetailhandelTagsWebdesign, Branding, SEOShare