Skip to content Skip to footer

Lise’s Lenses

Website voor Youtuber Lise van Wijk

Een creatieve samenwerking

Wij houden we van uitdagende projecten die onze expertise op het gebied van webdesign, logo-ontwerp en branding in de schijnwerpers zetten. Een van deze samenwerkingen was met de getalenteerde Youtuber en fotografe Lise van Wijk, voor haar fotografieproject ‘Lise’s Lenses’.

Het project: Lise’s Lenses

Lise van Wijk, een creatieve kracht die zowel op YouTube als in de wereld van fotografie actief is, benaderde ons met een uitdagende visie: ze wilde een online platform creëren om haar fotografiediensten te promoten en haar portfolio te delen. Haar doel was niet alleen om een functionele website te hebben, maar ook om een unieke merkidentiteit te creëren die haar veelzijdige talent en passie voor beelden weerspiegelde.

Website: liseslenses.nl

Ons team ging met enthousiasme aan de slag met het ontwerpen en ontwikkelen van de website liseslenses.nl. We wilden niet alleen een plek creëren waar Lise haar fotografiewerk kon presenteren, maar ook een online ervaring die haar creativiteit en visie in de schijnwerpers zette. Het resultaat was een eigentijdse, visueel aantrekkelijke website.

Logo en branding: een artistieke identiteit

Naast de website werkten we nauw samen met Lise om een uniek logo en bijpassende branding te creëren. Ons doel was om haar persoonlijkheid en haar veelzijdige creatieve talent in elk aspect van haar merk tot uiting te brengen. 

www.liseslenses.nl

Website & Branding
Websitewww.alvesgroup.euBrancheJachtindustrieTagsWebdesign, Branding, SEOShare